Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч Ксенії Ляпіної з виборцями ДВРЗ

Субота, 18.08.2012    

Оголошення про зустріч з Ляпіною Програма Ксенії Ляпіної    Сьогодні завершується реєстрація кандидатів у депутати Верховної Ради України. Вже зареєстровані учасники виборчих перегонів починають зустрічі з виборцями.
   Учора ввечері в одному з дворів у місцевості ДВРЗ (східна околиця Києва) відбулась зустріч кандидата по виборчому округу №216 Ксенії Ляпіної.
   Схоже, що оголошення про зустріч були наклеєні в день проведення, тому присутніх було небагато - максимальна одночасна кількість становила близько 60 чоловік. Оскільки частина людей приходила, частина йшла додому, в цілому на зустрічі побувало приблизно 100 мешканців.


Ксенія Ляпіна    Ксенія Ляпіна висунута кандидатом в народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина". За освітою Ксенія Михайлівна - інженер-математик, закінчила Київський політехнічний інститут, у політиці з 1996 року. На громадських засадах працювала консультантом-помічником народних депутатів Ю.Запорожця, Ю.Єханурова та С.Терьохіна.
   В 1996-98р.р.- керівник аналітичної групи інформаційного центру Асоціації сприяння розвитку приватного підприємництва "Єднання". В 1998-2000р.р. - координатор аналітично-експертної групи Координаційно-експертного центру об'єднань підприємців України, 2000-05р.р. - координатор проектів Інституту конкурентного суспільства.
   З 2005 року - народний депутат України від блоків "Наша Україна", "Наша Україна - Народна самооборона". Працювала заступником голови Комітету з питань промислової політики та підприємництва. Володіє англійською мовою. Автор численних публікацій з розвитку підприємництва.


ДВРЗ. Зустріч Ксенії Ляпіної з виборцями

*Деякі питання - відповіді

   Чи не здається Вам, що у Верховну Раду не слід обирати тих, хто в ній уже був? Краще хай прийдуть нові депутати.

   Давайте подивимось на цих "нових" і "старих". В сусідньому окрузі балотується Олесь Довгий, який ще не був народним депутатом. Хто з присутніх скаже, що він принесе більше користі в парламенті, ніж наприклад Юлія Тимошенко, яка вже була депутатом? Ніхто.
  З іншого боку, балотується також Олександр Супруненко, член фракції Партії регіонів, який "соромиться" рідної партії та йде самовисуванцем. Його мало хто в парламенті знає в обличчя, за час своєї роботи він практично не виступав ні з місця, ні з трибуни, автор одного-єдиного законопроекту.
   Вам вирішувати, хто стане депутатом і буде відстоювати ваші інтереси.


   Як Ви плануєте відстоювати інтереси виборців?

   Через законодавчу роботу, через контроль державного та місцевого бюджетів, захищаючи в них статті, які прямо чи опосередковано впливатимуть на життя нашого округу. Тримаючи постійний зв'язок з вами та реагуючи на ваші звернення.


   Як відрізнити справжню опозицію від "ручної"?

   Лідери справжньої опозиції Юлія Тимошенко і Юрій Луценко сидять у тюрмі, тому що Янукович боїться їх як політичних суперників.

ДВРЗ. Зустріч Ксенії Ляпіної з виборцями

   Хто власник Укрзалізниці? Справа в тому, що зараз (на відміну від ситуації 4-5 річної давнини) практично неможливо отримати вагони й піввагони для відвантаження продукції. В результаті наші покупці приїжджають з Молдавії і забирають її автомобілями, що для нас значно дорожче.

   Зараз Укрзалізниця - державне підприємство, однак робляться кроки до її приватизації шляхом поділу активів і подальшого акціонування.


   Я з компанії - дрібного імпортера. Стало практично неможливо працювати.

   Бізнесмени, пов'язані з Партією регіонів, вичавлюють з ринку усіх можливих конкурентів. Тоді як для них самих - режим максимального державного сприяння.


   Є інформація, що тимчасово безробітних під приводом громадських робіт планують використовувати для агітації за провладних кандидатів.

   Згідно закону про вибори, будь-яка агітація повинна вестись за кошти виборчого фонду, інакше це порушення закону. Давайте мені копії документів, які буцімто розсилає влада по державних установах - будемо реагувати.

ДВРЗ. Зустріч Ксенії Ляпіної з виборцями

   Як Ви плануєте захищати результати голосування?

   З допомогою членів виборчих комісій від нашої політичної сили, з допомогою спостерігачів, з вашою допомогою.


   Як Ви будете боротись з режимом Януковича?

   Легальним шляхом, створюючи законодавчі підстави для виведення з-під контролю президента судової гілки влади та силової вертикалі, включаючи прокуратуру.


   Яке Ваше ставлення до референдумів?

   На жаль, і для загальнодержавних, і для місцевих референдумів існує проблема імплементації їхніх результатів. У той же час, порівнюючи місцеві референдуми з громадськими слуханнями, віддаю перевагу референдумам, оскільки їхнє проведення більш строго контролюється. А громадські слухання дуже легко фальсифікуються.



Коментар сайту "Ліски"
   *Дана новина - не стенографічний звіт, а оціночні враження одного із слухачів. Тому будемо вдячні за виправлення чи доповнення інших учасників зустрічі.
Більше інформації про виборчий округ №216 - на відповідній сторінці Центральної виборчої комісії.
   Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):