Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Что надо говорить на ДВРЗ?

Середа, 03.10.2012  

   Частина читачів нашого сайту заходить на нього не з закладок, а з пошукових систем - як результат пошуку певного слова, чи групи слів. Як правило, шукачі інформації вірно знаходять те, що шукали, але бувають і помилкові результати, в тому числі досить кумедні.
   Наприклад, наші адміністратори були здивовані візитами на сайт "Ліски" за пошуковим запитом "Голі жінки на дачі" - явно не наша спеціалізація! Але перевірка показала, що такий контекст на сайті дійсно є - в статті про мешканця ДВРЗ Клавдія Тацькова.

Что надо говорить на ДВРЗ?

   А на минулому тижні читач зайшов по запиту "Что надо говорить на ДВРЗ?" Скоріше за все, похопився один з 28-ми кандидатів у депутати Верховної Ради по виборчому округу №216. Так що найближчим часом слід чекати візиту на ДВРЗ одного, або декількох кандидатів. Нагадуємо, що всього для участі в виборах по нашому округу було зареєстровано 29 кандидатів, але 22 вересня один з них - Павлик Віталій Андрійович - від балотування відмовився.


   Оголошення про зустріч Ксенії Ляпіної Поки що найчастіше зустрічається з людьми кандидат від опозиції Ксенія Ляпіна, роблячи кожного приїзду на ДВРЗ по 2-3 зустрічі з виборцями.
Зустріч Ксенії Ляпіної Зустріч Ксенії Ляпіної    Наш сайт розповідав про зустрічі з нею 17 серпня та 5 вересня 2012 року.
   Як видно з оголошення, чергова серія зустрічей відбулась увечері 26 вересня.


Оголошення про зустріч Дмитра Вороніна    Були розклеєні також оголошення про зустріч з кандидатом Дмитром Вороніним, але невідомо, чи така зустріч відбулась, бо призначено її було на 17 годину дня, коли більшість мешканців ще на роботі.
   Якщо й відбулась, то кількість людей на ній навряд чи перевищила кількість присутніх на цій (теж денній, див. фото) зустрічі Дмитра Вороніна з виборцями Харківського масиву.
Газета Дмитра Вороніна Зустріч Дмитра Вороніна    Частина кандидатів надолужує нестачу спілкування з виборцями розповсюдженням друкованої продукції через своїх агітаторів, або безпосередньо через поштові скриньки.
   Як видно, наприклад, з газети пана Дмитра Вороніна, певне уявлення стосовно проблем ДВРЗ у кандидатів все-таки є.
   Інша справа, що вирішення проблем пропонується майже виключно через перерозподіл державного та місцевого бюджетів.
   Таке враження, що ці бюджети - бездонні діжки, які треба лише нахилити в потрібний бік. :)


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):