Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Городяни хочуть світла

Понеділок, 24.09.2012    

   Осінь з її довгими темними вечорами спонукає господарів потурбуватись про освітлення як у будинках, так і на подвір'ях. Вийшло так, що на минулому тижні тема вуличного освітлення як мінімум двічі обговорювалась мешканцями житлового масиву ДВРЗ - східної околиці Києва.

   Якщо в першому випадку мова йшла про завершення розпочатої ще влітку роботи, то в іншому - ще тільки висловлювались побажання. Жителі декількох будинків по вул.Алма-Атинській під час зустрічі з депутатом Київради Павлом Тесленком серед інших питань поскаржились на відсутність працюючих ліхтарів біля їхніх будинків.

   Наскільки можна було почути з відповідей депутата та його помічника, ця проблема виникла при передачі будинків з балансу Дарницького вагоноремонтного заводу. Прозвучала обіцянка детально вивчити питання і вирішити його хоча б частково - організувати освітлення основних доріжок до будинків.

   До речі, погана видимість і чутність цієї зустрічі (і подібних зустрічей) наштовхує на думку: може, варто було б комусь із бізнесменів розпочати виготовлення і продаж "Комплекта кандидата в депутати", до якого входив би переносний ліхтар на штативі, звуковий підсилювач, колонка і пара радіомікрофонів - один для кандидата, а другий - для запитань учасників зустрічі. :) Живити комплект можна, наприклад, від автомобіля.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ", "Місцеві депутати" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):