Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Будівництво Дарницького шосе

П'ятниця, 21.09.2012    

Будівництво Дарницького шосе    У квітні 2012 року ми вже писали про будівництво Дарницького шосе - продовження дороги від Дарницького мосту в східному напрямку, до шляхопроводу біля Інституту хімії. Далі водії теоретично зможуть потрапляти на вулицю Привокзальну, або на Харківське шосе в обох напрямках - як у напрямку Ленінградської площі, так і в напрямку Харківського житлового масиву. На фрагменті карти нова ділянка шосе (що будується), показана лінією червоного кольору, а стара - чорного.

   Навесні обіцяли відкрити проїзд до літа, однак згодом роботи були призупинені. Зараз роботи знову активізувались, цього разу будівельники обіцяють закінчити першу чергу дороги до зими, буцімто, до 14 жовтня. Пишемо "першу чергу", бо останнім часом так і будують - трошки зроблять, приїде Азаров, урочисто переріже стрічечку. А будівництво триває далі.

   Як би там не було, а навіть перша черга вже дасть можливість водіям із Старої Дарниці та ДВРЗ потрапляти додому з правого берега Дніпра, минаючи проблемну Ленінградську площу - через Дарницький міст, Дарницьке і Харківське шосе та вулицю Празьку. Подальші етапи будівництва шосе (у зворотньому напрямку, до Дніпра) вимагають спорудження естакад, тому чекатимемо їх не раніше наступної весни.

   Пропонуємо відео будівництва, зняте з вікна міської електрички. Перша частина відео - готова ділянка Дарницького шосе, а друга - ділянка, що будується. Докладні схеми запланованих маршрутів руху та розв'язок можна подивитись за лінком на початку публікації.







   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):