Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Відкриття Дарницького шосе

Вівторок, 03.04.2012

   Як повідомляють інтернет-форуми, в травні 2012 року повинно закінчитись будівництво Дарницького шосе, яке з'єднає Дарницький міст і вулицю Привокзальну, що біля Дарницького вокзалу. Нове шосе дасть змогу потрапляти в Нову Дарницю та на ДВРЗ, об'їжджаючи перевантажену Ленінградську площу.
   Будівництво було розпочато в другій половині минулого року, зараз побудовано близько 800 метрів дороги, яка поки що доступна для проїзду лише в західному напрямку - з Харківського масиву до Дарницького моста. Дорога йде вздовж залізничного насипу, а з південного боку обмежена гаражними кооперативами та річкою Дарниця. Слід відзначити, що це остання відкрита ділянка річки, решта її 20-кілометрового русла в різний час була схована у підземний колектор.
   Шкода річки, яка протікає територією трьох районів міста Києва - Деснянського, Дніпровського та Дарницького, та лише в останньому - не під землею. До речі, в 2005р. розглядалась можливість відкрити русло річки Дарниця і зробити на її берегах зелену зону для відпочинку.
   На фото можна побачити, як річка Дарниця "заганяється" в колектор на ділянці між озером Нижній Тельбин та Харківським шосе. Нова дорога пройде поверх колектора між залізницею і приватними будинками, потім омине з півдня ще один гаражний кооператив. Далі проляже між старим кладовищем та залізницею і вийде під шляхопровід, що біля Інституту хімії.
   Проїхавши під мостом, можна буде виїхати на нього і продовжити рух по Харківському шосе у напрямку Ленінградської площі, або їхати прямо - на Привокзальну. Шляхопровід буде оснащено двома естакадами, які дозволять з'їжджати з нього на Дарницьке шосе у бік Дніпра та заїжджати - з вулиці Привокзальної.

   Схему майбутнього руху та фото з будівництва шосе дивіться у фотогалереї.



Інформація та фото взяті з сайту forum.autoua.net
   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" або "Екологія"
.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):