Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вітаємо новоселів ДВРЗ!

Вівторок, 13.12.2011, 13:55    Оригінал публікації - на сайті Міністерства оборони України.

   Сьогодні, 9 грудня, у Києві відбулася урочиста церемонія вручення ключів від квартир військовослужбовцям та військовим пенсіонерам у новозбудованому 24-поверховому будинку по вулиці Алма-Атинській, 109б.
   Привітати щасливих новоселів з отриманням довгоочікуваного житла прибули перший заступник Міністра оборони України Володимир Можаровський, голова правління – президент акціонерного товариства холдингова компанія “Київміськбуд” Михайло Голиця, директор державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву в місті Києві та Київській області Сергій Кімнатний, заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ольга Дейнега, голова правління – генеральний директор ВАТ “Домобудівний комбінат № 3” Іван Сухоросов, начальник управління експлуатації дочірнього підприємства “Дарниця – 1” Лариса Биховець, інші почесні гості.
   Звертаючись до присутніх, голова правління – президент АТ ХК “Київміськбуд” Михайло Голиця зазначив, що зі 141 квартири у збудованому будинку 63 отримують військовослужбовці Збройних Сил України та військові пенсіонери.
   Своєю чергою, перший заступник Міністра оборони України Володимир Можаровський назвав цей проект будівництва житла для військовослужбовців у Києві найбільш вдалим.
   – Цей проект спільний – над ним працювали Київська міська державна адміністрація, холдингова компанія “Київміськбуд” та Міністерство оборони України. Дво- та трикімнатні квартири у цій новобудові оборонному відомству були передані акціонерним товариством холдингова компанія “Київміськбуд” за результатами тендеру, – повідомив він.
   За словами першого заступника глави оборонного відомства, цього року загалом планується здати 1800 квартир для військовослужбовців по всій території України.
   – На наступний рік вітчизняне оборонне відомство має більш амбітні плани, тим більше, що Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Янукович на урочистому зібранні з нагоди 20-ї річниці Української армії визначив для Міністерства оборони завдання збільшити кількість зданих квартир щонайменше втричі. Таким чином, темпи будівництва і здачі житла у наступному році порівняно з нинішнім значно підвищаться, – підкреслив Володимир Можаровський.
   Як додав перший заступник Міністра оборони України, значно сприяти вирішенню житлової проблеми у Збройних Силах України покликана і розроблена Міністерством оборони перспективна програма будівництва житла для військових “Військове містечко – 300”.
   Після вручення ордерів на житло та ключів від квартир високі гості перерізали стрічку на вході до будинку, оглянули його та поспілкувалися зі щасливими мешканцями новобудови.




Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Фото" та "ЖКГ".



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):