Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Розпочинається осінній призов до армії

Вівторок, 14.08.2012    

   Осінній призов до армії Як повідомляє газета "Хрещатик", у Києві створено міську призовну комісію з проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2012 року. Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

   Згідно з документом, голови районних у м. Києві державних адміністрацій підведуть підсумки цьогорічного весняного призову громадян на строкову військову службу та організують роботу з підготовки та проведення осіннього призову 2012 року.

   Райдержадміністрації на виконання розпорядження КМДА повинні створити районні призовні комісії та затвердити їхній склад, укомплектувати лікарями-спеціалістами районні лікарські комісії, забезпечити їх необхідними медикаментами, інструментарієм та санітарно-господарським майном.

   Головне управління охорони здоров’я КМДА в свою чергу забезпечить роботу міської лікарської комісії з 3 вересня до 15 грудня 2012 року для проведення контрольного медичного огляду призовників, призваних на строкову службу. Зауважимо, що обстеження призовників в лікувальних закладах міста повинно проводитись позачергово, безоплатно та в повному обсязі.


Коментар сайту "Ліски"
Осінній призов до армії   Тема призову на строкову військову службу сприймається українським суспільством неоднозначно. Значна частина громадян не згодна з офіційною точкою зору про доцільність примусу в питанні захисту Вітчизни.
   Серед молоді популярні дискусії та обмін практичним досвідом на теми всіляких способів ухиляння від цього почесного обов'язку. Як у мережі інтернет, так і в реальному житті існують неформальні організації та рухи на підтримку "уклоністів".
  На сайті "Ліски" тема призову згадувалась у статті "Юнаки знову хочуть у солдати" від 6 квітня 2012 року. В публікації, зокрема, йшлося про Київський обласний збірний пункт призовників, що розташований поблизу ДВРЗ. Про Дніпровський райвійськкомат ми писали в новині "Робота на ДВРЗ" від 23 квітня 2012 року.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):