Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


Оголошення про відключення гарячої води

Вівторок, 07.08.2012    

  З 6-го по 13 серпня 2012р. на ДВРЗ знову не буде гарячої води. Як пише в оголошенні обслуговуюча організація ЖРЕО-415, "у зв'язку з плановим ремонтом РТМ-2". І хоч зараз не січень, все одно гаряча вода в домашньому господарстві потрібна. До того ж, планове відключення води в цьому році вже було - з 23 квітня по 7 травня, чому ж комунальники тоді й не відремонтували своє "РТМ-2"?
   Доведеться, мабуть, встановлювати в квартирі електричний бойлер, щоб не залежати від "планових" ремонтів. А постачальник гарячої води нехай замислиться, бо недоотримає коштів від споживачів!
   Але чи дійсно недоотримає? Адже й електроенергію, й тепло (гарячу воду і теплоносій для опалення) мешканцям Києва постачає одне й те ж підприємство - компанія Київенерго. Чи то влітку нема гарячої води, і громадяни мусять гріти її електробойлерами, чи то взимку батареї недогріті й вони вмикають обігрівачі, а Київенерго внакладі не залишиться.
   Споживачам у сучасних будинках, де нема газу, нікуди дітись від компанії-монополіста. Як писав Петро Гулак-Артемовський: "З ледачим все біда: хоч верть-круть, хоч круть-верть, він найде все тобі хоч в черепочку смерть". При цьому монополіст ще й плачеться, мовляв великі в них борги. Бідні хлопці! І нащо вам здався такий збитковий бізнес?


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Оголошення".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):