Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Маршрутка до Рибного від метро "Лісова"

Вівторок, 29.05.2012       Оригінал публікації - в газеті "Хрещатик".

   Селище Рибне забезпечено транспортним зв’язком з Києвом. Так, за дорученням голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, 23 травня 2012 року комунальне підприємство «Київпастранс» організовано роботу нового автобусного маршруту №154 «Селище Рибне – станція метро «Лісова», в режимі руху маршрутного таксі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

   На маршруті працюватиме один автобус малого класу марки Богдан. Вартість проїзду становитиме 2,50 грн. У селищі Рибне облаштовано зупинку автобусів – встановлено павільйон очікування з лавою для пасажирів, покажчик зупинки з розкладом руху. Розклад руху автобусів маршруту №154 також розміщено на зупинці автобусів маршруту №11 «станція метро «Лісова».

   Розклад руху автобусів було розроблено з урахуванням пропозицій мешканців селища. Зокрема, щоранку перший автобус від’їжджатиме від станції метро «Лісова» до селища Рибне о 7:00. Останній автобус з селища відправлятиметься до Києва о 21:00.

   Селище Рибне, карта Нагадаємо, нещодавно голова КМДА Олександр Попов провів зустріч з мешканцями селища Рибне, що «загубилося» між Дніпровським та Деснянським районами. Це селище розташоване посеред лісу на відстані 3-х кілометрів від Броварського шосе. Тут мешкають усього 200 осіб із київською реєстрацією. Проте досі до селища не їздив громадський транспорт.

   Під час візиту до Рибного Олександр Попов пообіцяв вирішити проблему транспортного сполучення. Також голова КМДА запропонував мешканцям селища створити ОСН, який отримуватиме фінансування з міського бюджету, а мешканці самі розподілятимуть ці гроші на найнагальніші потреби, та дав доручення профільним управлінням вивчити можливість і доцільність передачі селища Рибне у підпорядкування Дніпровському району.


   Коментар сайту "Ліски"
Про селище Рибне ми писали в новині від 24 травня 2012 року.
Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):