Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В Дніпровському районі Києва створено мега-ОСН

   На пленарному засіданні 14 липня 2011 року депутати Київради підтримали рішення про створення в Дарницькому і Дніпровському районах органів самоорганізації населення. Раніше керівництво столиці наголошувало на необхідності розширення мережі ОСН у м.Києві і обіцяло всіляко сприяти цьому процесу.

   Як зазначила заступник міського голови - секретар Київради Галина Герега, ОСН мають велике значення в контексті місцевого самоврядування. "У законодавстві України значну увагу приділено праву громадян на участь в управлінні і розбудові держави. Безумовно, органи місцевого самоврядування населення - це той механізм, через який звичайні громадяни можуть впливати на розвиток свого регіону, а отже і держави в цілому. Вони допомагають громадянам вирішувати важливі проблеми побутового, комунального характеру, утримання і збереження житла, охорони громадського порядку і навколишнього природного середовища", - зазначила вона.

   Зокрема, новостворений ОСН у Дніпровському районі нараховує аж 33 тисячі чоловік і об'єднує 91 будинок.

   Наразі в м.Києві легалізовано 89 органів самоорганізації населення в 10 районах міста. Найбільша кількість ОСН нараховується в Деснянському і Печерському районах. Загалом такі представницькі органи охоплюють близько 30% жителів столиці.




Сергій Соколов  14.07.2011 18:19
Десь є - всього в Дніпровському районі 850 будинків. :)
Якщо люди створили ОСН спочатку в кожному будинку з 91-го, а потім об"єднались, то такий процес треба вітати.
А якщо створили зверху, в дусі СССР, і мешканці навіть гадки не мають, хто і чому їх представляє - то це дискредитація самоврядування.

Костянтин  14.07.2011 17:47
Цікаво...
Але є контакти цього ОСН?Дуже бентежить деці 33 тисячі чоловік і 91 будинок....

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):