Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Весняний суботник на ДВРЗ.

17.04.2011      

Оголошення про суботник на ДВРЗ   Мікрорайон "Ліски", що на ДВРЗ, повністю виправдовує свою назву, бо розташований серед мальовничих зелених зон, де ростуть сосни, берези, інші дерева та кущі. Наявність клаптиків лісу біля будинків дуже приємна, оскільки в лісі можна спокійно погуляти, послухати спів пташок та подихати свіжим повітрям.
   З іншого боку, таке сусідство вимагає високої культури від місцевих мешканців та їхніх гостей, і тут особливо похвалитися нічим. Прибраний на попередньому суботнику ліс дуже швидко засмітився знов. Тоді учасники місцевої ініціативної групи встановили з обох кінців доріжки великі садові урни і організували щотижневе винесення сміття з них. Попри скептичні прогнози, частину сміття стали викидати в урни, і ліс після зими був чистішим, ніж звичайно.
   Щоб прибрати його ще краще, 16 квітня місцеві любителі природи влаштували суботник. На нього прийшли близько 30-ти чоловік, частина з яких прибирала ліс біля будинку 41"а", а інша частина - зелену зону на шляху до зупинки "Бакалія". Ще дві групи мешканців садили дерева і кущі, а також вкопували стовпчики і шини у дворі біля будинків 39"а" та 39"д-е".

Фото з суботника

Оголошення про суботник Частина учасників взялась за прибирання сходів і доріжки Давайте спиляємо цю надламану гілляку і пустимо її на стовпчики В лісі синьо від кульків Досвідчені учасники озброїлись палицями зі шпичками Оперативний інструктаж

Трохи нагадує відомий сюжет (теж про суботник)

Знайомий сюжет

Перші трофеї Садимо кущі і вкопуємо стовпчики у дворі Сосонки і шини біля 39д Вихід з парку. Наша садова урна Традиційна - з осені 2010 року - клумба


Схожі публікації на сайті можна знайти за тегами "Суботник" та "Фото".


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):