Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини з лісу

08.12.2010

   Нарешті прибрали пошарпаний кіоск, поставлений якимсь підприємцем влітку 2010 року біля входу в парк "Ліски" ( ДВРЗ ). За цей час територія біля кіоску перетворилась на щось середнє між звалищем та стихійним туалетом. Встановлювали споруду неофіційно, без належних дозволів, тож цілком заслужено її було демонтовано і вивезено на "штрафмайданчик малих архітектурних форм" по вул.Богатирській.

Кіоск у лісі на ДВРЗ

  Як було вирішено ще в вересні, ініціативна група в особі пані Ольги (до речі, лежачі поліцейські - теж її заслуга) добилась встановлення в лісі двох великих паркових урн. В результаті кількість сміття обабіч доріжки значно зменшилась - більшість перехожих кидають його в урни, що дуже радує любителів чистоти. А засмучує їх та обставина, що вибирати сміття з урн нікому, оскільки вони знаходяться не на території ЖЕКу, а в лісгоспу на вивіз сміття нема коштів. Тож поки що сміття виноситься по черзі волонтерами-активістами.

Лежачі поліцейські на ДВРЗ

  У зв'язку з цим прохання до небайдужих жителів мікрорайону - треба допомогти в прибиранні сміття. Допомога може бути надана: як практична участь у прибиранні, у вигляді мішків для сміття, робочих рукавичок чи грошей для їх закупівлі або для найму прибиральника. Приблизна періодичність прибирання - один раз на тиждень (наприклад, по суботах або неділях), вартість найму працівника для одного виносу сміття - приблизно 20-25 гривень. Бажаючі допомогти, будь ласка, звертайтесь до ініціативної групи мікрорайону "Ліски".

Паркові урни для сміття на ДВРЗ

Паркові урни для сміття на ДВРЗ

   Не віриться, що серед сотень людей, які проходять доріжкою щодня, немає достатньої кількості свідомих любителів природи, які бажають допомогти. Добрих справ не слід соромитись - до зустрічі !


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):