Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Звіт про збори 23 січня

Звіт про збори 23 січня

28.01.2011

    В неділю, 23 січня 2011 року відбулись збори мешканців будинку 39Д,Е по вул.Алма-Атинській. У порівнянні з попередніми, ці збори пройшли краще, та й людей прийшло більше. Перед зборами організатори провели реєстрацію, в ході якої кожний учасник отримав картку з номером "свого" рядка у реєстраційній відомості. Завдяки карткам можна було вирізнити зареєстрованих учасників, а також ідентифікувати їх під час виступів чи голосувань.

    Основне питання зборів - обговорення ситуації зі станом будинкових систем , зокрема, протипожежного димовидалення, а також упорядкуванням доступу до технічних приміщень.

    Планувалось також заслухати інформацію ініціативної групи про покази будинкових електро- та теплолічильників, але обговорити це питання не вдалось. І дуже шкода, тому що наприклад покази лічильника опалення, накопичені з 1 листопада 2010 року, наштовхують на певні роздуми і відкривають реальні перспективи економії коштів мешканців.

    Нормальній роботі зборів завадили деструктивні дії декількох осіб, які перебивали виступаючих. Основна їхня теза - "Вас намагаються обдурити, так як вже обдурили зі встановленням телефонів". В чому суть "розкритого обману", присутні так і не зрозуміли. Разом з тим, виступи інших сусідів були вислухані з увагою і прийняті до відома.


     Не зважаючи на деякий хаос, в основному обговорення пройшло успішно, було прийнято рішення про необхідність відновлення силами мешканців замків до технічних приміщень, зголосились також добровільні помічники для проведення необхідних робіт.


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):