Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Працівники ДВРЗ отримали подяки Київського міського голови

Вівторок, 08.10.2024 16:20   Джерело: Дніпровська РДА. Скорочено

   Нещодавно в Україні відзначалось професійне свято День машинобудівника. Машинобудівний комплекс столиці – один із численніших та потужніших серед основних галузей промисловості і складається з близько 300 підприємств. У Дніпровському районі машинобудівна галузь налічує 15 середніх і малих підприємств. З нагоди свята у Київській міській раді відбулись урочисті заходи.

   Від імені Київського міського голови Віталія Кличка подяки вручив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко. Як зазначив Володимир Бондаренко, сьогодні машинобудівні та приладобудівні підприємства є невід'ємною частиною національної оборони, оскільки вони виробляють техніку та обладнання, які використовуються на передовій.

Працівники ДВРЗ отримали подяки Київського міського голови

   Кращим фахівцям різних компаній вручили відзнаки. Серед нагороджених були машинобудівники Дніпровського району, у тому числі й філії "Дарницький вагоноремонтний завод" АТ "Укрзалізниця". Це Володимир Дрига – завідувач лабораторії відділу технічного контролю (лабораторія неруйнівного контролю та технічної діагностики) та Григорій Покормяко – слюсар–ремонтник 6 розряду цеху механізації та ремонту.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):