Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Легендарний Шумахер уперше з моменту трагічного падіння з’явився на публіці

Середа, 02.10.2024 20:55   Джерело: 24tv

   Багаторазовий чемпіон "Формули 1" Міхаель Шумахер вперше за 11 років з'явився на публіці на весіллі своєї доньки Джини-Марії, яке відбулося на Майорці 28 вересня 2024 року. Святкова церемонія відбулася 28 вересня на курортному острові Майорка. 27-річна Джина-Марія Шумахер вийшла заміж, і цю визначну подію відвідав "Червоний барон", повідомляє The Mirror.

Легендарний Шумахер уперше з моменту трагічного падіння з’явився на публіці

   Нагадаємо, що наприкінці 2013 року легендарний гонщик зазнав тяжкої травми, коли відпочивав на курорті Марібель. Катаючись на лижах він упав і вдарився головою об камінь, що докорінно змінило життя німця. Міхаель Шумахер декілька місяців провів у медикаментозній комі, а у вересні 2014 року його перевезли до сімейного будинку на Женевському озері. З того моменту про нього піклується його родина, яка повністю обмежила доступ до спортсмена, дозволяючи відвідувати Міхаеля лише кільком обраним довіреним друзям і родичам.

   Але присутність Міхаеля на весіллі його доньки може сигналізувати про зміну ставлення сім'ї. Хоча раніше його вже доставляли з сімейного дому на віллу на Майорці, цього разу все було по-іншому, оскільки він з’явився перед усіма іншими запрошеними на весіллі, – йдеться у статті. Зазначається, що весілля відбувалося в секретній атмосфері й гостей попросили залишити свої мобільні телефони біля дверей, щоб ніхто не міг сфотографувати 55-річного гонщика.

   Повідомляється, що весілля доньки – ймовірно, не остання сімейна подія, на якій може з’явитися "Червоний барон". Його 25-річний син Мік найближчим часом також планує одружитися, про що напередодні натякнув у своїх соцмережах.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):