Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Біля берегів Криму українська ракета прилетіла у завантажений пальним пором — він потонув

Четвер, 22.08.2024 20:18   Джерело: Думська. Маленьке зображення в анонсі замітки - з публікації Support Ukraine.

   Російський пором "Акватрейдер", що курсує через Керченську протоку, вразила українська ракета в порту "Кавказ" у Краснодарському краї. Атаку було здійснено, коли на пором завантажився залізничний потяг із цистернами з пальним, заявила російська влада.

Біля берегів Криму українська ракета прилетіла у завантажений пальним пором — він потонув

   Приліт спричинив потужний вибух, після якого почалася масштабна пожежа. Над Таманню піднімається стовп чорного диму. Найімовірніше, пором, як і його вантаж, повністю знищено. Зазначимо, це вже не перша атака на ворожі пороми, які здійснюють логістику російського угруповання військ у тимчасово окупованому Криму. Раніше було сильно пошкоджено або знищено пороми "Славянин" і "Авангард", також після ракетного удару затонув лоцманський катер "Мрія". Після цього "Конро Трейдер" залишався єдиним поромом, який здійснював рейси між Кримом і Таманським півостровом.



   Таким чином, Сили оборони України відрізають логістику для ворожих військ у Криму. Як відомо, після двох підривів так званого "Кримського мосту", він зазнав серйозних ушкоджень опор, через що його вантажомісткість виявилася сильно обмеженою і тепер не дає змоги, як на початку повномасштабної війни, гнати до Криму ешелони з військами і припасами. Перевезення були обмежені пропускною спроможністю автомобільної частини моста і тоннажем поромів. Тепер поромна переправа, найімовірніше, також припинить свою роботу.

   ОНОВЛЕНО О 18:58. За даними оперативного штабу Кубані, пором потонув. Під час удару на його палубі перебували 30 цистерн із пальним.

   СМЕРТЬ РОСІЙСЬКИМ ОКУПАНТАМ!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):