Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Україна U-19 перемогла Італію та вийшла у півфінал Євро-2024

Понеділок, 22.07.2024 10:12   Джерело: Українська правда. Чемпіон

   Збірна України U-19 перемогла чинного чемпіона Італію в останньому 3 турі групового етапу чемпіонату Європи-2024 з футболу. Поєдинок завершився з рахунком 3:2. Вже на 8 хвилині матчу 18-річний футболіст Металіста Геннадій Синчук скористався помилкою суперника та прекрасним ударом переправив м'яч у ворота.

   Проте на 34 хвилині суперники зрівняли рахунок після штрафного удару. Томмазо Ебоне у дотик проштовхнув м'яч повз Владислава Крапивцова після закидання зі штрафного. А на початку другого тайму Італія вже вийшла вперед — відзначився Марко Романо.

Україна U-19 перемогла Італію та вийшла у півфінал Євро-2024

   Підопічні Дмитра Михайленка відповіли майже одразу. Українці перехопили м'яч на чужій половині поля та вивели Данила Кревсуна на ударну позицію, той не пробачив. А на 72 хвилині матчу українці заробили пенальті та вилучення для суперників. 11-метровий удар реалізував Матвій Пономаренко.

   Збірна України набрала 5 очок та посіла друге місце у групі A, поступившись лише Італії, у якої 6 балів. Це означає, що українці вийшли у півфінал та вибороли путівку на чемпіонат світу U-20, який відбудеться у 2025 році в Чилі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):