Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

В 11-й гімназії Дніпровського району вже готуються до нового навчального року

Понеділок, 01.07.2024 14:28   Джерело: Управління освіти Дніпровського району столиці

   Як тільки відлунав останній дзвоник та пройшли випускні урочистості із вручення свідоцтв про здобуття базової загальної середньої освіти, у гімназії №11 (київська місцевість ДВРЗ) вже почали дбати про належну організацію освітнього процесу у новому навчальному році. Спільними зусиллями вчителів та батьків учнів здійснили поточний ремонт спортивної зали, приміщення укриття та фасаду.



   Зокрема, у спортивній залі поміняли двері, здійснивши таким чином утеплення приміщення спортзали. Також, перший раз за 50 років, повністю до стелі пофарбували стіни. Це вдалося зробити завдяки використанню будівельних риштувань, які для школи придбало районне управління освіти.

   У приміщенні шкільного укриття пофарбували підлогу, на стінах встановили та пофарбували "відбійники", повісили дошки для проведення уроків, наразі розставляються лавки та стільці тощо. А ще на центральному вході у школу оновили фасад, відновили цоколь та пофарбували колони. Тож, хоча попереду ще 2 місяці літа, та гімназія № 11 вже готується радо зустрічати 1 вересня своїх учнів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):