Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

ДВРЗ Design Days проведуть цього року на кількох локаціях

Середа, 12.06.2024 18:13   Джерело: The Village Україна. Скорочено

   Тиждень промислового дизайну "ДВРЗ Design Days" проведуть з 22 до 25 серпня 2024 року. Цьогоріч це буде чотири дні підряд і більше локацій у різних частинах міста, повідомили The Village Україна організатори. Наприклад, у планах – збільшити простір галереї й загнати на ДВРЗ два товарні вагони й зробити їх частиною експозиції. Локація буде присвячена галерейному дизайну (функціональному мистецтву).

ДВРЗ Design Days проведуть цього року на кількох локаціях

   "ДВРЗ Design Days" проводитимуть також на Подолі та Куренівці. У просторі "Культмотив" представлять промисловий дизайн, а також облаштують попап-зону з декоративним мистецтвом, де продаватимуть частину речей, розроблених майстрами суто під подію. Водночас локація на Куренівці ("Будзірка") буде присвячена ретроспективі українського дизайну, також там облаштують бібліотеку матеріалів і проводитимуть частину лекцій.

   "Торік ми робили "ДВРЗ Design Days" протягом двох пар вихідних через невпевненість, як привести відвідувача на таку віддалену локацію. Проте наш перший досвід показав, що якщо людям цікаво, то вони прийдуть", – ділиться партнер з розвитку Panoptikum Collections Роман Михайлов.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):