Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У Києві відбудеться масштабний книжковий фестиваль

П'ятниця, 12.04.2024 10:32   Джерело: Інформатор. Скорочено

   З 25 по 28 квітня 2024 року ВДНГ разом з Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів проведе фестиваль "Книжкова країна", що об’єднає найбільші українські видавництва, профільні компанії, авторів і літературних критиків, блогерів.

   "Гості фестивалю зможуть відвідати великий книжковий ярмарок, поспілкуватись із письменниками, взяти участь у майстер-класах, послухати дискусії експертів і лідерів думок, побачити улюблених зірок, цікаво й корисно провести час в освітній та ігровій зонах", - запевняють організатори фестивалю.

У Києві відбудеться масштабний книжковий фестиваль

   У межах "Книжкової країни" в першому павільйоні й на головній площі ВДНГ відбудеться книжковий ярмарок, де буде представлена література близько 100 українських видавництв: це "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА", "Видавництво Старого Лева", "КСД", "Наш Формат", "Віват", "Ранок", "Лабораторія" та багатьох інших.

   Щодо зустрічей з поетами та письменниками, то, наприклад 26 квітня відбудеться "Великий вечір військової поезії" разом із книгарнею ReadEat. Учасники — Павло Вишебаба, Андрій Кириченко, Тетяна Власова, Василь Мулік, Ірина Бобик, Ганна Яновська, Олег Коцарев. А напередодні, 25 квітня, можна поспілкуватися з письменницею Іреною Карпою в дискусії "Як письменництво лікує душу. Розмова про важливість терапевтичного письма".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):