Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Які речовини викидає в повітря завод на ДВРЗ?

Понеділок, 25.03.2024 16:50   Джерело: Дніпровська РДА

   Акціонерне товариство "Українська залізниця" повідомило про намір отримання дозволу на викиди в атмосферне повітря. У повідомленні йдеться про викиди забруднюючих речовин стаціонарними джерелами, розташованими на промисловому майданчику Дарницького вагоноремонтного заводу (вулиця Алматинська, 74 - місцевість ДВРЗ в Києві). Оголошення опубліковане на сайті Дніпровської райдержадміністрації 14 березня 2024 року.

   Зокрема, в атмосферне повітря завод викидає наступні забруднюючі речовини: ртуть та її сполуки в перерахунку на ртуть: (0,0000082 т/рік); мідь та її сполуки в перехунку на мідь: (0,00025 г/c; 0,0002 т/piк); цинк та його сполуки в перерахунку на цинк: (0,00009 г/c; 0,0001 т/piк) та ін. З повним списком речовин можна ознайомитись, клацнувши на зображенні для його повнорозмірного перегляду.

Які речовини викидає в повітря завод ДВРЗ?

   Встановлені нормативи гранично-допустимих викидів дотримуються. Перевищення гранично-допустимих концентрацій на межі санітарно-захисної зони відсутні.

Які речовини викидає в повітря завод ДВРЗ?

   Фактичні викиди забруднюючих речовин менші, ніж нормативні гранично-допустимі викиди, заходи щодо скорочення обсягів викидів не плануються.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод" та "Екологія".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):