Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Росія - гній

Неділя, 03.03.2024 08:14   Джерело: сайт Думська та фейсбук-сторінка. Маленьке зображення в анонсі замітки - з публікації Support Ukraine

   Тіло восьмого загиблого внаслідок удару окупантів по дев'ятиповерхівці в Пересипському районі Одеси дістали з-під завалів. Як уточнив голова Одеської ОДА Олег Кіпер, це жінка. Її дані встановлюють. Таким чином, наразі жертвами теракту стали шестеро дорослих: троє чоловіків 35, 40 і 54 років і дві жінки — 73 і 31 року, а також двоє дітей — тримісячне немовля Тимофій і хлопчик, якому ще не виповнилося трьох років, Марк.

   Постраждали ще дев'ять осіб, серед яких також є дитина. Під завалами ще перебувають люди. Рятувальні роботи тривають. На місці трагедії працюють сім наметів для обігріву та харчування постраждалих. До розбору завалів залучено 23 одиниці техніки та 92 рятувальники.

Пошкоджений російськими окупантами будинок в Одесі

   Нагадаємо, в ніч на 2 березня 2024 року окупанти атакували Одесу ударними безпілотниками. Сили оборони збили сім "шахедів", а один поцілив у дев'ятиповерховий житловий будинок. У результаті частково зруйновано один із під'їздів — знищено квартири з дев'ятого по п'ятий поверх включно. Вибухом пошкоджено 18 квартир.

   СМЕРТЬ РОСІЙСЬКИМ ОКУПАНТАМ!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):