Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Лекція краєзнавця Олександра Михайлика "Нова Дарниця та навколо неї"

Вівторок, 13.02.2024 19:46   Джерело: сторінка події

   У четвер, 15 лютого 2024 року, в Музеї окупації Києва відбудеться лекція відомого київського краєзнавця Олександра Михайлика, автора багатьох праць з історії районів та місцевостей Києва. Лекція присвячена історії Нової Дарниці. Магістралі та робітничі будинки, ансамблі селищ, школи та палаци культури, втрачені споруди та нереалізовані задуми - про все це йтиме мова під час зустрічі. Початок заходу о 17.00. Тривалість: 1 год. 40 хв.

   Після лекції буде можливість купити і підписати книги Семена Широчина та Олександра Михайлика з серії "Невідомі периферії Києва", що присвячені історії Київського Лівобережжя.

Лекція київського краєзнавця Олександра Михайлика

   Як доїхати до музею?

   Від станції метро "Бориспільська" трамваєм № 29 до зупинки "Парк партизанської слави", або від станції метро "Харківська" автобусами № 45, 104 чи маршруткою № 545 до зупинки "Перша міська лікарня", а звідти пішки до Парку партизанської слави. Будівля музею розташована біля центрального входу в парк. Вхід за музейним квитком.


   Прим. ред. "Ліски": вартість квитків до Музею окупації Києва: дорослі - 60 грн, школярі, студенти та пенсіонери - 30 грн; екскурсія - 150 грн. Інформація станом на 08.12.2023.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Київські музеї".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):