Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Легендарний київський LennyBus вирушив на реставрацію

Понеділок, 12.02.2024 12:24   Джерело: Офіційний портал Києва. Фото – "Телеграф", Ян Доброносов.

   Легендарна двоповерхова кав’ярня на колесах "LennyBus", що розміщувалася на вулиці Архітектора Городецького, 11 лютого вирушила на реставрацію. Перед цим червоний автобус зробив почесне коло центром – виїхав із вулиці Городецького, розвернувся на Європейській площі, проїхався Хрещатиком, розвернувся біля Бізнес-центру "Арена сіті" і повернувся до Майдану Незалежності.

   Нагадаємо, договір оренди землі власники автобуса вирішили не продовжувати через економічні причини, зокрема у зв’язку зі складним фінансовим станом через повномасштабну війну та спад кількості відвідувачів.

   Поки триватиме пошук нової локації, більш вигідної економічно для продовження підприємницької діяльності, власники вирішили відправити "LennyBus" у ремонт. Адже вже давно треба було відремонтувати барну стійку, перекласти підлогу й відправити кавомашину на технічне обслуговування.

   "Я висловлюю велику подяку міській владі та особисто меру Києва. Адже лише за останні роки "торгівля на колесах" стала легальною, і наш автобус нарешті отримав змогу стати кав’ярнею на колесах. Ми, як добропорядний бізнес, чекатимемо на поліпшення економічного стану в країні. Розраховуємо, що місто розгляне варіанти нашої подальшої роботи, щоб ми могли повернутися до неї раніше – після того, як кавʼярня буде реставрована й оновлена для відвідувачів", – зазначила власниця кав’ярні "LennyBus" Валерія Лішневська.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Історія Києва".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):