Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Російська – мова, яку чують цивільні українці перед стратою

Четвер, 11.01.2024 11:43   Джерело: Українська правда. Маленьке зображення в анонсі замітки - з публікації Support Ukraine

   Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця під час виступу у Раді безпеки зауважив, що члени Радбезу щодня слухають мову війни, маючи на увазі виступи представників Росії. Пряма мова: "Це мова, якою окупанти отримали наказ розпочати повномасштабну агресію проти України. Це мова, яку чують жертви, коли їх ґвалтують на очах у рідних. Це мова, яку чують багато українських цивільних перед стратою". Деталі: Також він заговорив французькою мовою, нагадавши представникам РФ, що нею розмовляло російське дворянство та дипломати в минулі часи.



   Кислиця порадив російській делегації "скористатися послугами перекладача" й перейшов на французьку мову "на знак визнання внеску, який Франція, Швейцарія та багато інших миролюбних країн зробили у справу миру і безпеки". Пряма мова: "Це була мова російської дипломатії до приходу до влади прихильників більшовизму, які й сьогодні утримують владу в Кремлі".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):