Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Лекція Геннадія Ніколаєнка у бібліотеці Заболотного

Четвер, 04.01.2024 19:13   Джерело: ДНАББ

   11 січня 2024 року в Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В. Г. Заболотного відбудеться лекція Геннадія Ніколаєнка "[Не] відоме, відоме Межигір’я".

   Про лектора: Ніколаєнко Геннадій Миколайович – краєзнавець, дослідник Межигір’я. Народився 31.10.1961 р. в с. Нових Петрівцях Вишгородського р-ну Київської обл. З 2007 року досліджує історію Межигір’я, автор книги "Межигір’я – український Єрусалим". Автор понад 50 передач на радіо й телебаченні про історичну значимість Межигір’я для України та більше 50 друкованих публікацій про історію Межигір’я. Засновник і автор шести фестивалей "Межигірський Узвіз". Екскурсовод у Межигір’ї.

Лекція Геннадія Ніколаєнка у бібліотеці Заболотного

   На лекції Г. Ніколаєнко розкаже відомі й маловідомі факти про історичну місцевість Межигір’я. Також бажаючі матимуть можливість купити книгу "Межигір’я – український Єрусалим" з автографом автора.

   Початок заходу о 15 годині. Вхід вільний. Адреса бібліотеки: місто Київ, проспект Берестейський, 50. Контактна особа: Світлана Шостак. Телефон: 456-01-72; e-mail: socio_dnabb@ukr.net.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Iсторія" та "Бібліотека".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):