Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Ювенальні поліцейські провели урок безпеки у 42-й школі

Четвер, 14.12.2023 19:16   Джерело: Дніпровська РДА

   В освітніх закладах Дніпровського району столиці проходить Тиждень з основ безпеки життєдіяльності. З цієї нагоди для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій та дитячих садочків проводяться відповідні тематичні заходи. До інформаційно-просвітницьких занять долучаються представники поліції та рятувальники.

   Нещодавно до середньої загальноосвітньої школи №42 завітали ювенальні інспектори Дніпровського управління поліції. Правоохоронці нагадали дітям про їхні права та обов’язки, правила поводження під час зимових канікул. Крім того застерегли від ризикованої поведінки та вчинення правопорушень, розповіли про негативний вплив алкоголю, тютюну та наркотиків.



   Також школярам вкотре нагадали алгоритм дій під час виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Особливу увагу дітей звернули на порядок дій під час сигналу "Повітряна тривога". Не оминули увагою й питання мінної безпеки, адже сьогодні небезпека натрапити на вибухонебезпечні предмети є всюди, особливо там, де велися чи ще ведуться бойові дії.

   А для педагогічних працівників навчального закладу провели семінар-практикум, під час якого відпрацювали алгоритм дій при виникненні надзвичайних ситуацій, правила безпеки в умовах воєнного стану, надання першої домедичної допомоги тощо.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Школа" та "Діти".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):