Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Поїзд з Києва до Закарпаття вирушатиме під особливу музику

Неділя, 10.12.2023 18:09   Джерело: Вечірній Київ

   Перформанс триватиме упродовж місяця. Український хіп-хоп гурт ТНМК презентував на головному залізничному вокзалі країни пісню та кліп "Знайди мене". Саме під цю пісню впродовж місяця можуть пасажири поїзда №15 Харків — Ясіня при відправці рейсу з Харкова та Києва.

   "Пісня та кліп розповідають про любов у ці непрості часи, про тепло та підтримку, які дозволяють нам всім бути поруч навіть крізь кілометри, про залізницю, що зв’язує країну та прокладає шлях від серця до серця — повз блекаути, повз війну, до світла", — зазначають в Укрзалізниці.



   В кліпі знялись: Іван Пелих (син Ігоря Пелиха, відомого телеведучого та продюсера), військовослужбовці, які пройшли Бахмутський напрямок фронту - Ярослав Вєрьовкін (гітарист гурту ТНМК, нині солдат ЗСУ), Софія Вєрьовкіна (дочка Ярослава, також проходить службу в ЗСУ, на момент зйомок була вагітна та 27.11.2023 народила сина під час наймасовішої атаки російськими дронами Києва (це перший онук в гурті ТНМК), увесь склад гурту ТНМК, співробітники АТ "Укрзалізниця" та прості перехожі, які проводжали своїх близьких на потяг.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):