Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Розпочато зйомки іронічного детективу "ДВРЗ. Повітряна тривога"

П'ятниця, 08.12.2023 18:23   Джерело: Детектор медіа. Скорочено

   Телеканал ICTV разом з кінокомпанією Mamas Film Production почали зйомки нового детективного телефільму "ДВРЗ. Повітряна тривога". Це продовження історії про пригоди двох поліціянтів у віддаленому кримінальному районі столиці, про яку йшлося в серіалі "Дільничний з ДВРЗ", що вийшов на ICTV ще у 2020 році.

   У новому чотирисерійному фільмі події відбуватимуться в час широкомасштабного вторгнення РФ до України. Сюжет розгортатиметься у 2023 році, коли Київ живе між повітряними тривогами, ворожими ракетними атаками та загрозами блекаутів. Однак двом напарникам-дільничним нема коли сумувати: до виконання поточних справ у воєнний час на районі їм додається клопоту через те, що на території дільниці знаходять убитого чоловіка.

Розпочато зйомки іронічного детективу ’ДВРЗ. Повітряна тривога’

   Глядачі знову зустрінуться з добре знайомими персонажами, яких зіграли В’ячеслав Довженко, Віталій Іванченко, Маргарита Бахтіна, Роман Мацюта, Ксенія Мішина, Володимир Гладкий, Ігор Портянко. Будуть і нові герої — у виконанні відомих акторів, імена яких канал обіцяє повідомити згодом. Дату виходу нового іронічного детективу "ДВРЗ. Повітряна тривога" на ICTV поки що теж тримають у секреті.

   "Це серіал про сьогодення і силу єднання задля спільної перемоги. Дуже радий, що навіть у такий час ми знаходимо можливість повертати улюблених героїв на екрани. Ми покажемо історію про вже знайомих українських дільничних, але які, як і всі українці, стали іншими. Перед ними постали тепер більш глобальні виклики. "ДВРЗ. Повітряна тривога" — це територія своїх людей, свого району, там, де ти не залишишся з проблемою наодинці. Тут завжди прийдуть на допомогу", — говорить креативний продюсер ICTV Дмитро Хрипун.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Гумор".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):