Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Бив безпритульну кішку головою об асфальт: в столиці судитимуть киянина

П'ятниця, 01.12.2023 18:57   Джерело: Вечірній Київ. Скорочено

   У жовтні мешканці будинку на проспекті Павла Тичини (прим. ред. "Ліски"- житловий масив Березняки в Києві) викликали поліцію через неадеквата, який на очах у людей намагався вбити кішку - тоді на спецлінію 102 надійшов дзвінок від очевидців про те, що їхній сусід жорстоко б’є кота і не реагує на зауваження перехожих. За вказаною адресою прибули екіпаж патрульних поліцейських, дільничні офіцери та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

   Офіцери з’ясували, що безпритульній тварині вдалося втекти від нападника. А обурені мешканці допомогли встановити номер квартири, в якій проживає зловмисник. Поліцейські затримали 38-річного чоловіка й з Дніпровською прокуратурою повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею — жорстоке поводження з тваринами.

Бив безпритульну кішку головою об асфальт: в столиці судитимуть киянина

   Суд обрав нападнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Кішку, яку намагався вбити чоловік, відшукали та вилікували зоозахисники. Завдяки їхнім зусиллям, тварина знайшла свій прихисток у люблячій родині.

   Днями слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. За скоєне затриманому загрожує до восьми років в’язниці.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Кримінальні хроніки" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):