Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Вшанування пам’яті жертв Голодомору у школі 103 на ДВРЗ

Середа, 29.11.2023 18:36   Джерело: сайт Управління освіти Дніпровського району. Скорочено

   Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1921-1923, 1932-1933 і 1946-1947 років. Щороку це день великого суму та скорботи для всіх українців, адже нагадує про жахливі події, пов’язані з геноцидом, вчиненим стосовно українського народу.

   Напередодні Дня Пам'яті в закладах загальної середньої освіти Дніпровського району пройшли тематичні заходи: загальношкільні хвилини мовчання, тематичні уроки-пам’яті, літературні виставки, виховні години, екскурсії до Національного музею Голодомору-геноциду тощо.

Вшанування пам’яті жертв Голодомору у школі 103 на ДВРЗ

   Так, у Середній загальноосвітній школі № 103 день почався загальношкільною хвилиною мовчання та в кожному класі пройшли уроки пам'яті: "Геноцид українського народу. Забуттю не підлягає", "Ціна хліба", "Колосок пам'яті"... У холі школи створили галерею пам'яті, центральною частиною якої стала інсталяція "Голодомор 1932-1933 років – це помста за свободу і волелюбність", створена учнями школи з нагоди 90-их роковин Голодомору. Учні 8 та 9-х класів відвідали Національний музей Голодомору-геноциду, а шкільна бібліотека представила тематичну літературну виставку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):