Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

ДТП з трамваєм перед мостом ДВРЗ

Вівторок, 28.11.2023 19:41   

   У неділю, 15 жовтня 2023 року, на перехресті вулиці Алматинської та вулиці Трактористів трапилась дорожньо-транспортна пригода. Її учасниками стали трамвай та легковий автомобіль. Трамвай рухався у напрямку місцевості ДВРЗ, а попутний трамваю автомобіль повертав на перехресті ліворуч.

   Згідно з *Правилами дорожнього руху, водій автомобіля повинен був дати дорогу трамваю. Однак, як видно з відеозапису, автомобіль перед цим занадто зблизився з трамвайними коліями і не встиг своєчасно звільнити дорогу для трамвая. В результаті сталося дотичне зіткнення бічними поверхнями транспортних засобів - на щастя, з невеликою швидкістю.



   Після зіткнення трамвай зупинився, і частина пасажирів його залишила. Екіпаж патрульної поліції прибув через 15 хвилин. Оформлення ДТП зайняло півтори години, після чого трамвай продовжив рух за маршрутом.

   *Пункт 16.13 ПДР: "Перед поворотом ліворуч і розворотом водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються рівнозначною дорогою в зустрічному напрямку прямо чи праворуч".

   Нагадуємо, що онлайн-трансляцію вебкамери нашого сайту тимчасово припинено згідно з рекомендацією КМДА.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ДТП".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):