Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Машинобудівники Дніпровського району в умовах воєнного стану розширюють виробництво

Понеділок, 27.11.2023 19:37   Джерело: Дніпровська РДА

   Незважаючи на економічні складнощі воєнного стану, промислове підприємство ТОВ "Науково-виробнича фірма "Ірком-ЕКТ", що в Дніпровському районі, відкрило новий перспективний напрямок у своїй виробничій діяльності - виготовлення пересувних стрічкових транспортерів для транспортування та перевантаження зернових культур.

Машинобудівники Дніпровського району в умовах воєнного стану розширюють виробництво

   Як зазначив керівник підприємства Валерій Конишев: "Транспортер призначений для переміщення зерна та заповнення зерносховищ, елеваторів, суден різних розмірів, барж. Завдяки своїй мобільності, може використовуватися в місцях, де заборонено або немає можливості встановлювати стаціонарні конструкції". Перші одиниці пересувних стрічкових транспортерів (тип "GrainStar®" ТСП.01¬29) вже успішно працюють у портах України.

Машинобудівники Дніпровського району в умовах воєнного стану розширюють виробництво

   Збільшена довжина консольної частини дозволяє завантажувати найбільш віддалені місця без переміщення транспортера, а за допомогою гідравлічного приводу може регулюватися висота вивантаження продукту від 3,8 м до 11 м (збільшується робочий кут підйому). Завантажувальний бункер розташовується на зручній висоті для безпосереднього розвантаження автозерновозів.



   Враховуючи актуальність для національної економіки реалізації "зернової угоди", машинобудівники Дніпровського району своєю працею вносять належний вклад для забезпечення експорту вітчизняного збіжжя морським шляхом.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Економіка" та "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):