Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Театр на лівому березі проведе благодійний ярмарок з речами акторів

Четвер, 26.10.2023 20:37   Джерело: Вечірній Київ

   Найближчої суботи, 28 жовтня, в Театрі на лівому березі відбудеться благодійний ярмарок "Усі найкращі речі на підтримку наших найкращих". Серед лотів — речі з історіями від акторів театру, одяг Spadshchyna від Артура Логая, фірмове пиво від Дмитра Олійника, свічки, книжки, прикраси, картини від працівників театру. Також відвідувачам запропонують шопери, шкарпетки, листівки від проєкту "Києвотерапія", смаколики, які власноручно виготовили улюблені актори. Портретну зйомку прямо на локації вестиме фотографка Анастасія Мантач.

Театр на лівому березі влаштує благодійний ярмарок з речами акторів

   На десерт актори Анастасія Пустовіт та Сергій Кияшко проведуть аукціон ексклюзивних речей від театру для поціновувачів — прапор вистави "Погані дороги" з автографами творчої команди, ексклюзивне вино "Viva Corsica" від Олесі Жураківської, підписана творчою групою вистави п‘єса "Море… Ніч… Свічки…", частина декорації з вистави "Клас" та архівний постер. Захід супроводжуватиметься музикою в живому виконанні на театральному фортепіано.

   Програма: 15:00-18:00 — ярмарок; 17:30 — аукціон ексклюзивних театральних лотів. Усі речі ярмарку можна буде придбати за донати. "Зібрані кошти ми направимо на потреби наших найкращих колег, які сцену змінили на окоп, робоче місце — на місце в евакомобілі, а сценічний одяг — на військовий", — зазначають у театрі.


   До теми: сцена з вистави "Море... Ніч... Свічки..." (Й. Бар-Йосефа; режисер Едуард Митницький).




   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):