Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Заслужені нагороди - працівникам ДВРЗ

Вівторок, 03.10.2023 19:23   Джерело: сторінка Дарницького ВРЗ. Скорочено

   24 вересня в Україні відзначили День Машинобудівника. Сфера машинобудування розділяється на багато напрямків, які відіграють важливу роль в економічному секторі України. І одна з головних - це залізнична галузь.

   Напередодні свята у приміщенні КМДА відбулася урочиста частина вручення почесних нагород працівникам, чия діяльність пов’язана з цією галуззю. Цьогоріч, за клопотанням адміністрації заводу при підтримці директора філії ДВРЗ Даніїла Глущенка, за вагомий внесок у розвиток машинобудівної галузі подяки від Київського міського голови Віталія Кличка отримали працівники ДВРЗ - начальник транспортного цеху Олександр Осадчий та майстер цеху механізації та ремонту Галина Щолочкова.

   Олександр Осадчий закінчив Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту у 2003 році за спеціальністю arti5219.html "Організація перевезень і управління на залізничному транспорті". Олександр Сергійович розпочав свою трудову діяльність на державному підприємстві "Дарницький вагоноремонтний завод" у червні 2012 року провідним інженером-технологом відділу експлуатації вагонів. З жовтня 2012 року по січень 2013 року - заступник начальника транспортного цеху. З січня 2013 року і дотепер очолює транспортний цех філії ДВРЗ АТ "Українська залізниця".

   Під керівництвом Осадчого О.С. своєчасно та в повному обсязі виконується маневрова робота, що позитивно впливає на виконання виробничого завдання філії. За поточний рік, завдяки ініціативі начальника транспортного цеху Осадчого О.С., було замінено фізично зношених та морально застарілих близько 500 м колій та 3 стрілочні переводи, що сприяє безпеці руху на нашому підприємстві. Олександр Сергійович є умілим організатором виробництва. Він пройшов багато виробничих ланок, набувши виробничого досвіду.

   Галина Щолочкова закінчила Київський будівельний технікум у 1988 році за спеціальністю "Промислове та цивільне будівництво". Галина Петрівна розпочала свою трудову діяльність на державному підприємстві "Дарницький вагоноремонтний завод" у вересні 2001 року намотувальником дроту та тросів цеху механізації та ремонту. З травня 2020 року і дотепер працює майстром цеху механізації та ремонту філії ДВРЗ АТ "Українська залізниця".

   Виробниче приміщення цеху механізації та ремонту постраждало в червні 2002 року внаслідок ракетного обстрілу російськими військами, але цех продовжує виконувати автономні задачі на інших виробничих майданчиках, зберігши колектив. Як майстер цеху Щолочкова Г.П. забезпечує сумлінне і відповідальне виконання виробничих завдань. Її відповідальність на усіх напрямках роботи відіграє важливу роль у здійсненні якісного капітального ремонту залізничного рухомого складу.

   За час роботи на заводі на всіх посадах наші нагороджені проявили себе професійними, грамотним фахівцями, сумлінними, відповідальним і вимогливими керівниками. Їм притаманні професійний підхід до вирішення справи, небайдужість, принциповість, ініціативність, вміння працювати з людьми.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):