Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

На 18 локаціях столиці облаштували кільцеві розв’язки

Неділя, 01.10.2023 18:48   Джерело: сайти Big Kyiv та Вечірній Київ. Відео власне

   У столиці триває влаштування кільцевих розв’язок. Так, наразі кільцеві розв’язки вже влаштували на 18 локаціях: вулицях Академіка Заболотного; Лисогірській; Тепловозній; Робітничій; Уманській; Каменярів; Володимира Жаботинського; Покільській; на провулку Новопечерському, а також на перехрестях: Бориса Гмирі та вул. Михайла Гришка; Єлизавети Чавдар та вул. Бориса Гмирі; Кіото з виїздом на шляхопровід через Броварський проспект; Деснянська з вул. Радосинська і з вул. Миру; Ірини Бекешкіної та вул. Едуарда Вільде; Микитенка та вул. Ірини Бекешкіної; Марка Вовчка та вул. Вербової; Світлицького та пров. Межового; Генерала Наумова та пров. Малинського.

Перехрестя на Тепловозній вулиці

   На фото та відео - сучасна кільцева розв’язка на вулиці Тепловозній поблизу Дарницького вокзалу. Там поклали нове дорожнє покриття, облаштували тротуари, встановили зупинки громадського транспорту, нанесли горизонтальну розмітку та провели роботи з благоустрою. У центрі розв’язки комунальники розбили квіткову клумбу.



   Такий тип проїзду підвищує рівень безпеки руху на дорогах. Зміна організації руху з влаштуванням кільцевих розв’язок – це важливий інструмент зниження дорожньо-транспортних пригод на автошляхах міста.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт та "Відео".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):