Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У столиці відкрили першу в Україні бібліотеку настільних ігор

Четвер, 07.09.2023 18:50   Джерело: сайт Вечірній Київ. Скорочено

   У Центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для дітей Києва доступні близько 125 ігор на різний смак. Спочатку планують проводити ігрові зустрічі, пізніше читачам видаватимуть ігри додому, як книжки.

У столиці відкрили першу в Україні бібліотеку настільних ігор

   Ігротека стала спільним проєктом дитячої бібліотеки та Спілки видавництв настільних ігор, які підписали Меморандум. Спілка передала до фонду бібліотеки понад 125 ігор, від найпростіших до складних економічних стратегій.

   "Ми радо підтримали цю ідею. Спочатку ігри видаватимуться у читальному залі, — розповіла "Вечірньому Києву" директорка Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей Яна Біленко. — Стати читачем бібліотеки можуть не лише діти, а й дорослі, адже маємо великий асортимент ігор для різних вікових категорій".

У столиці відкрили першу в Україні бібліотеку настільних ігор

   За її словами, бібліотека та філіали мають близько 22 тисячі активних користувачів. Щоб стати читачем, треба оформити квиток на рецепції, пред’явивши посвідчення особи. На рік внесок за користування бібліотечними послугами складає 100 гривень.

   На першому етапі ігри видаватимуть тільки в читальній залі. Всі анонси тематичних зустрічей публікуватимуть на сайті бібліотеки. Згодом, коли сформується спільнота, постійні користувачі зможуть брати ігри додому.

   Графік роботи: 10:00 — 18:00 по буднях. Адреса: Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва, проспект Берестейський, 25-А. Додаткова інформація за тел. (044) 236 5939.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):