Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У парку на Березняках викрали форсунки для поливу рослин

Четвер, 03.08.2023 19:38   Джерело: сайт Вечірній Київ

   У КП УЗН Дніпровського району повідомили, що сьогодні, 3 серпня, під час чергового ранкового обстеження балансових територій, їхні працівники виявили, що у парку на Дніпровській набережній — напроти магазину "Велмарт" - невідомі викрали понад 60 форсунок з автоматичного поливу зелених насаджень.

   "Вчинити такий злочин швидко неможливо, адже, щоб розкрутити кожну форсунку, потрібен час. Тому прохання до всіх, хто міг бачити чи бачив зловмисника, який скоїв таке, звернутися за тел. 044-594-82-00 чи в приватні повідомлення. Своєю чергою, від директора нашого підприємства за встановлення особи, яка викрала форсунки, Ви отримаєте грошову винагороду", — повідомили у КП УЗН Дніпровського району.

У парку на Березняках викрали форсунки для поливу рослин

   Можливо кияни знають про продаж вживаних форсунок, або про пропозицію їх на продаж, тому зеленбудівці просять також повідомити, щоб можна було вистежити крадія.

   "Факт знищення форсунок у великій кількості на територіях нашого підприємства відбувається не вперше, відновлення і налаштування робіт з поливу займає багато часу та коштів, що негативно впливає на стан насадження. Велике прохання допомогти знайти крадія! І, на майбутнє, якщо Ви бачите факт знищення форсунок чи інших елементів парків чи скверів, телефонувати до поліції 102. Не будьте байдужими! Лише завдяки спільній праці ми збережемо наше місто", — закликали у КП УЗН Дніпровського району.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Кримінальні хроніки" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):