Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

ОСН з ДВРЗ контролює якість житлово-комунальних послуг

Середа, 24.05.2023 21:15   Джерело: Офіційний портал Києва

   Позаминулого місяця оприлюднено звіт про періодичне відстеження виконання рішення Київської міської ради від 13.11.2014 № 372/372 "Про затвердження Положення про здійснення органами самоорганізації населення (ОСН) контролю за якістю проведення ремонтів у житлових будинках, переданих до сфери управління районних в місті Києві державних адміністрацій".

   З метою відстеження результативності контролю якості житлово-комунальних послуг та ремонтів з боку ОСН Департамент суспільних комунікацій КМДА проаналізував статистичні дані, отримані від органів самоорганізації населення м.Києва за період діяльності 2021-2022 роки. Протягом зазначеного періоду в Києві значились зареєстрованими 191 ОСН, 118 з яких у 2022 році отримували фінансову підтримку з місцевого бюджету.

ОСН з ДВРЗ контролює якість житлово-комунальних послуг

   У числі ОСН, які найбільш системно і послідовно здійснюють контроль за якістю наданих громадянам житлово-комунальних послуг, названо й орган самоорганізації населення Комітет мікрорайону "Дніпровець" (місцевість ДВРЗ). Представники цього ОСН беруть активну участь у діяльності робочих груп щодо обстеження об’єктів поточних/капітальних ремонтів спільно з представниками керуючих компаній з обслуговування житлового фонду в районах м. Києва та ЖЕД.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ОСН".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):