Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Про створення карманів для автобусу на вулиці Ентузіастів

Середа, 03.05.2023 19:11   Джерело: сайт ОСН КМ Русанівка

   У цьому році здійснюється друга черга реконструкції єдиної на Русанівці вулиці Ентузіастів, і нашу увагу привернула одна проблема, яка існує досить давно для автомобілістів і яка, на нашу думку, потребує свого вирішення під час її проведення.

   Згідно з робочим проектом реконструкції для паркування автомобілів паралельно проїзній частині вулиці передбачається встановлення 297 місць, під кутом до неї (так звані кармани) – 41 місце і для інвалідів – 28 місць, тобто в цілому 366 таких місць. Інтенсивність руху на смузі руху після реконструкції значно зросте – до 500 автомобілів за годину.

Про створення карманів для автобусу на вулиці Ентузіастів

   Разом з тим проектами не враховано особливість прокладання нашої вулиці, яка має форму підкови і через це не передбачала інтенсивного автомобільного руху. Адже водії автомобілів вже давно зіткнулися з такою проблемою свого пересування вулицею як обмеження обзору при їзді повз цих зупинок під час висадки-посадки пасажирів і вона ще більш загостриться після створення такої кількості місць паркування автомобілів.

   Тому ОСН "КМ "Русанівка" пропонує створення спеціальних карманів на цих зупинках та внести відповідні зміни до проектної документації з реконструкції нашої вулиці, що забезпечуватиме належну безпеку автомобільного руху вулицею Ентузіастів його зазначених учасників і може стати певним вирішенням цієї проблеми.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ОСН" та "Транспорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):