Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Показове тренування пожежників у дитсадку на ДВРЗ

П'ятниця, 28.04.2023 19:55   Джерело: сайт Управління освіти Дніпровського району столиці. Скорочено

   Показове тренування з відпрацюванням плану евакуації та залученням пожежно-рятувальної техніки відбулось вчора в ЗДО № 62 "Зернятко". Захід проходив у рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності. Представники ДСНС розповіли дошкільнятам про правила пожежної безпеки. Зокрема, щоб не сталося пожежі, нагадали дітлахам, що не слід: гратися із сірниками та запальничками, розпалювати самостійно багаття, вмикати без дорослих електричні прилади тощо.

   А також розказали діткам, що робити у разі пожежі. Також у цей день у закладі освіти пролунало тренувальне голосове оповіщення про пожежу з викликом пожежно-рятувального підрозділу. Після чого відбулась організована евакуація вихованців та працівників садочка за межі закладу.

   Також дошкільнята в цей день побачили, як пожежники гасили пожежу на відкритій місцевості, рятувальники їм продемонстрували обладнання та техніку, які використовують у своїй роботі. Та найбільш вражаючий момент зустрічі – дітлахи мали змогу приміряти бойовий одяг рятувальників! Отак, отримавши безліч яскравих позитивних емоцій, дітлахи отримали такі корисні знання!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "ЧП".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):