Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Дарницький ВРЗ: розширено перелік працівників, яким встановлюється надбавка

Вівторок, 18.04.2023 20:09   Джерело: сайт Запорізькі вісті

   Рішенням керівництва АТ "Укрзалізниця" від 07 квітня 2023 року було розширено перелік працівників, яким встановлюється надбавка за високу професійну майстерність (085 код виду оплати), – повідомили у профспілці залізничників та транспортних будівельників України. Право на її встановлення та нарахування поновлено для працівників філій "Старокостянтинівський завод залізобетонних шпал", "Дарницький вагоноремонтний завод", "Панютинський вагоноремонтний завод", "Стрийський вагоноремонтний завод", "Вінницятрансприлад" та "Рефрижераторна вагонна компанія".

Дарницький ВРЗ: розширено перелік працівників, яким встановлюється надбавка

   Раніше до цього переліку належали працівники безпосередньо зайняті на роботах, пов’язаних з рухом поїздів, забезпеченням безпеки руху, безперебійної роботи мережевого зв’язку, налаштуванням баз даних, обслуговуванням програмного забезпечення та автоматизованих систем управління "Укрзалізниці".

   Слід зазначити, що не дивлячись на заяви профспілки, представники якої постійно звітують про поновлення виплат надбавок і премій, рівень зарплати на УЗ залишається вкрай низьким. За підсумками лютого, на руки, у середньому, українські залізничники отримують близько 10 275 гривень.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):