Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Благодійний концерт у школі мистецтв

Середа, 12.04.2023 09:41   Джерело: facebook-сторінка

   Сьогодні, 12 квітня о 18.00 год., в Київській дитячій школі мистецтв №6, на вулиці бульвар Верховної Ради 15, за підтримки Відділу культури Дніпровської в м.Києві державної адміністрації відбудеться благодійний концерт. У програмі виступу - музична подорож від сучасних хітів до душевних мелодій війни.

Благодійний концерт у школі мистецтв

   На сцені виступить заслужена артистка естрадного мистецтва - Інна Лисаківська, яка здатна дійсно зачарувати своїм талантом та виконанням, подарує слухачам свої найкращі пісні, наповнені почуттям та теплом. Дует баяністів FINGERS JUMP, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів, які вразять аудиторію своїм майстерним виконанням творів під енергійні ритми музики з різних епох та жанрів. А також вас почастує іронічним гумором та патріотичним кавером власного виробництва актор театру та кіно - Олег Романченко, який розігріє атмосферу та підійме настрій усім присутнім.

Благодійний концерт у школі мистецтв

   Вхід вільний - вільного народу. Приходьте, зробіть внесок у благодійність та отримайте масу незабутніх вражень з вірою в перемогу! Давайте разом нагадаємо оркам дорогу за "руським кораблем"!) Зібрані із концерту кошти будуть перераховані на одяг та камеру нічного бачення 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):