Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Відновлено роботу монітора розквітання

Понеділок, 27.03.2023 21:16   

   З початком весни в Україні сайт "Ліски" відновив роботу нашого монітора розквітання. Нагадаємо, що цей розділ рубрики "Флора ДВРЗ" дає можливість спостерігати за початком цвітінням рослин, причому не тільки в Києві, але й в інших містах. Крім накопичених нами реальних багаторічних даних, працює також оригінальний механізм передбачення початку цвітіння, детально описаний під лінком "Довідка".

   Монітор можна передивлятись трьома мовами - українською, англійською та російською. Список рослин, крім згаданих трьох мов, подано також латинською та китайською мовами.

Відновлено роботу монітора розквітання

   За перші тижні весни вже можна зробити попередній висновок, що початок цвітіння рослин у Києві приблизно на тиждень випереджає середні дати за 2001 - 2016 роки. Однак з урахуванням очікуваного похолодання дати початку цвітіння ймовірно наблизяться до середніх.

   Також нагадуємо про щотижневий анонс - список рослин, які увійшли до списку прогнозованих найближчих цвітінь. Традиційно розміщуємо цей анонс на головній сторінці сайту - між меню та анонсами звичайних публікацій.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Флора ДВРЗ".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):