Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Україна вперше в історії вийшла у фінал Євро з футзалу серед жінок

Субота, 18.03.2023 09:21   Джерело: сайт Українська правда. Скорочено

   Жіноча збірна України з футзалу пробилася до фіналу чемпіонату Європи-2023. У півфінальному матчі українки з мінімальною перевагою 2:1 перемогли господарок турніру, команду Угорщини. Вихід до фінальної частини "Євро" для України став третім поспіль: у 2019 році синьо-жовті фінішували четвертими, у 2022 – третіми. У матчі за "бронзу" на попередньому "Євро" українки здолали саме збірну Угорщини, 2:1.

   Жереб знову звів Україну та Угорщину у фінальній частині "Євро-2023", цього разу – у півфіналі турніру. Перед стартом турніру українки називали гру проти угорок "шансом, який випадає раз на життя". Півфінальний матч Україна – Угорщина пройшов за тотального домінування синьо-жовтої команди. Українки за весь поєдинок завдали 65 ударів по воротах суперниць, угорки – 18. За ударами в ствір – 21:6 на користь України.

Україна вперше в історії вийшла у фінал Євро з футзалу серед жінок

   У фіналі Євро-2023 з футзалу Україна зіграє зі збірною Іспанії, яка у півфіналі обіграла Португалію, 3:2. Це буде друга зустріч між командами на Євро: у 2022 році Іспанія в півфіналі розбила Україну з рахунком 9:0. Матч Україна – Іспанія відбудеться в неділю, 19 березня, о 21:00 за київським часом.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):