Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Кіно заради перемоги: у столиці безкоштовно покажуть українські фільми

Неділя, 18.09.2022 19:34   Джерело: сайт Вечірній Київ. Скорочено

   Протягом тижня, з 22 по 28 вересня, у муніципальних кінотеатрах Києва глядачі мають змогу переглянути сім стрічок різних жанрів. Показ українських фільмів проходить у рамках Національного туру "Кіно заради Перемоги". Як зазначили в КП "Київкінофільм", цей проєкт реалізовується на підтримку українських військових, які захищають країну та переселенців, які змушені тікати від війни та шукати прихисток у більш безпечних регіонах України.

   До кінопрограми увійшли українські повнометражні ігрові та документальні фільми різних жанрів, які безкоштовно, протягом тижня, кияни та гості столиці зможуть переглянути в муніципальних кінотеатрах.

   У четвер, 22 вересня о 17:00 показ повнометражного анімаційного фільму-казки "Викрадена принцеса" (режисер Олег Маломуж).

Кіно заради перемоги: у столиці безкоштовно покажуть українські фільми

   Ця дивовижна історія відбулась у чарівному місті Києві — за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина — донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов — сильніша за магію.

   Де: кінотеатр "Старт", вулиця Івана Миколайчука, 15А. Вхід вільний.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):