Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Підприємці мікрорайону ДВРЗ активно займаються благодійництвом

П'ятниця, 16.09.2022 19:01   Джерело: сайт Дніпровської РДА. Скорочено

   Нещодавно у Дніпровському районі відзначали професійне свято День підприємця. До цієї поважної когорти належать амбітні і відповідальні люди, які проявили активну громадянську позицію з моменту вторгнення російських агресорів на нашу землю, підставили плече державі, громаді, допомагаючи столиці тримати оборону.

   Одна з них – підприємець Юлія Сало. Вона відкрила свій бізнес 12 років тому. Її бізнесове довоєнне кредо – надання туристичних послуг. У грудні минулого року нею на вулиці Алматинській був утворений кафе-хаб "EVENT NORA", в якому організовували святкові заходи для дітей.

   З перших днів війни пані Юлія присвятила себе новій благородній місії. Завдяки самоорганізації мешканців мікрорайону, нею була згуртована команда активістів, а в подальшому в приміщенні кафе розмістився гуманітарний штаб ДВРЗ.

   Організували польову кухню, готували безоплатні обіди для військових, внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених мешканців, роздавали продовольчі набори нужденним громадянам. За підрахунками штабу від початку війни було приготовлено 125 тис. порцій гарячої їжі. Наразі гуманітарний штаб ДВРЗ систематично проводить благодійні культурно-масові заходи для мешканців мікрорайону, особливо для малечі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Самоорганізація" та "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):