Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Австралія долучається до програм зберігання зерна в Україні

Четвер, 08.09.2022 18:30   Джерело: сайт AgroPortal

   Новий проєкт на суму $3 млн, що фінансується австралійською благодійною організацією Minderoo Foundation, долучається до Стратегії підтримки зберігання зерна, яка реалізується ФAO (FAO - Food and Agricultural Organization - Міжнародна організація з питань продовольства та сільського господарства при ООН - прим. ред. "Ліски").

   "Проєкт, що фінансується Minderoo Foundation, дозволить забезпечити зберігання 264,4 тис. т зернових та олійних культур в Україні, що посилить зусилля урядів Японії та Канади у забезпеченні зберігання зерна у 2022-2023 рр., разом із відповідною технічною підтримкою та обладнанням", — зазначає голова офісу ФАО в Україні П’єр Вотьє.

   Відзначається, що із залученням коштів Minderoo Foundation — першого приватного партнера Стратегії підтримки зберігання зерна — ФАО надасть українським фермерам тимчасові засоби для зберігання зерна.

Австралія долучається до програм зберігання зерна в Україні

   "Вразливі країни, зокрема країни Північної Африки та Центральної Азії, залежать від зернових культур, які вирощені в Україні, щоб прогодувати своє населення. Довготривалим результатом нашого партнерства з ФАО буде зміцнення продовольчої безпеки на рівні домогосподарств в Україні, захист засобів до існування українських фермерів і забезпечення доступу інших залежних країн до достатніх запасів зерна за прийнятною ціною", — вважає голова Minderoo Foundation доктор Ендрю Форест.

   Станом на сьогодні, завдяки додатковому фінансуванню від Minderoo Foundation, ФАО отримала $60,1 млн проти загальної суми у $65 млн, необхідної для впровадження Стратегії підтримки зберігання зерна.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Економіка".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):