Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Український фільм "Мати Апостолів" переміг на кінофестивалі у Гонконзі

Неділя, 07.08.2022 20:35   Джерело: сайт #ШоТам

   Українська стрічка "Мати Апостолів" Зази Буадзе отримала головну нагороду міжнародного кінофестивалю Asia Film Art у Гонконзі. Про це повідомили у пресслужбі Держкіно. Зазначається, що українська військова драма виборола перше місце серед робіт із Німеччини, Японії, Китаю, Індії, Сполучених Штатів та Гонконгу. "Ми були вражені вашим фільмом до глибини душі", – зазначили організатори фестивалю.

   В основі стрічки "Мати Апостолів" — історії жінок, сини яких воювали за Україну у 2014 році. У пошуках сина-пілота, чий літак було збито над окупованою територією, мати потрапляє в чужий і агресивний світ ненависті та страждання. У цьому пеклі вона шукає сина, й, маючи в серці велику любов і милосердний характер, змінює всіх, кого зустрічає на своєму шляху. Її відчай і біль перероджуються у вічний материнський дух землі, який повертає синів додому, живих чи мертвих.



   Режисер – Заза Буадзе, сценаристи – Ратха Макеєнкова і Заза Буадзе, оператор – Олександр Земляний, художник – Інга Житня, композитори – Роман Григорів та Ілля Разумейко, продюсер – Дмитро Овечкін. У ролях: Наталія Половинка, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський, Світлана Осипенко, Сергій Медін, Станіслав Щокін та інші.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Відео" та "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):