Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Перші кінні перегони літнього сезону на київському іподромі

Понеділок, 20.06.2022 19:54   Джерело: Офіційний портал Києва

   На території київського іподрому відбулось відкриття літнього сезону та перші заїзди коней французької рисистої породи. Подію відвідали понад три тисячі киян. Про це повідомляє КП "Київський іподром".

   Під час воєнного стану команда іподрому продовжує роботу та організовує кінні заїзди. Відтепер кінні перегони будуть проводитися регулярно. Окрім заїздів на території буде організовано багато атракцій для дітей та їхніх батьків.

Перші кінні перегони літнього сезону на київському іподромі

   "У час війни зменшилась кількість спортивних подій. Наразі ми вирішили поступово відновлювати роботу та організовувати кінні перегони, адже це доступний спосіб провести час на свіжому повітрі. На відкриття літнього сезону прийшли понад три тисячі людей різного віку, які спостерігали за протистоянням сильних та благородних тварин", – розповіли в "Київському іподромі".

   Комунальне підприємство наразі утримує та проводить тренінг для 300 коней верхових та рисистих порід. З перших днів війни співробітники працювали в штатному режимі і перебували поруч із тваринами, а також запроваджували всі необхідні заходи заради збереження коней в хорошій фізичній формі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):